tags :

    No tags have been specified yet.
Machiajul ochilor

Machiajul ochilor

Machiajul ochilor

Fardul de sprancene este mai indicat in comparatie cu creionul, deoarece efectul este unul mai natural, iar in lipsa unei maini sigure se impune un astfel de efect. Nuanta fardului trebuie sa fie in tonuri de grej cat mai aproape de nuanta parului.

Fardurile de pleoape cele mai comune sunt taupe, grej, bej, maro, tonuri de ciocolatiu sau gri. Aplicati aceste nuante cu ajutorul unei pensule de blending pentru a obtine un smokey eyes in tonuri naturale. Incercati sa nu depasiti pliul pleoapelor si sa ramaneti doar pe pleoapele mobile.

Creionul contur de ochi maro sau negru este ideal pentru definirea conturului ochilor. Daca trasati prea precis conturul si nu aveti o mana sigura, atunci aplicati-l cu ajutorul unei pensule de contur pentru un efect de smokey. Sau mai puteti sa obtineti acelasi efect prin trasarea conturului si foarte delicat difuzati cu ajutorul unui betisor cu vata.

Mascara trebuie aplicat in special la radacina genelor pentru un efect de volum. Miscarea de aplicare este in zig-zag. Daca genele au fost incarcate prea mult, atunci pot fi pieptanate pentru indepartarea surplusului.

Pometi si buze

Blush-ul in nuante de piersica este cel mai popular si se potriveste in general la toata lumea. Cel mai simplu de aplicat este sa zambiti in oglinda si sa-l aplicati pe proeminenta pometilor.

Rujul trebuie sa fie in tonuri naturale, mai ales ca ne referim la un machiaj de zi. Varianta cea mai usoara de aplicare este cu ajutorul batonului de ruj direct pe buze. Aveti grija ca, daca rujul nu va apartine, aceasta metoda nu este igienica. Mai puteti aplica rujul cu ajutorul pensulei ca alternativa, insa presupune un pic de exercitiu.

Nu trebuie sa va speriati de stangaciile rezultate, mai ales ca oricand puteti sterge si o puteti lua de la capat. Important este sa exersati cat mai mult in conditii de lumina naturala si ideal ar fi sa aveti nuantele potrivite pigmentului tenului.

Product added to compare.