Pensulele R Pro Make-up sunt realizate manual din fibre 100% naturale din păr de capră, ferula este din cupru cu rezistență la apă sau produse de curățare, iar mânerul din lemn lăcuit cu o greutate echilibrată te ajută să ai rapiditate și precizie.Dedicat fiecarei iubitoare de machiaj setul 

 

Fiecare pensula a fost creata cu atentie pentru a permite dozarea controlata a produselor de machiaj folosite si permite astfel atat obtinerea rezultatelor naturale, cat si saturate.

 

Setul contine:

11 Pensule : nr.100, nr.102, nr.200, nr.202, nr.301, nr.302, nr.303, nr.305, nr.400, nr.401, nr.404

 

Ø  Pensula Nr.100 tesita este o pensulă ideală multifunctionala pentru aplicarea blash-ului,pudrei sau aplicarea umbrelor in zonele de contur.

Ø  Pensula Nr. 102 Pensula pentru aplicarea pudrei.

Ø  Pensula Nr.200 este o pensulă  din păr de raton ideală la blenduirea texturilor cremoase sau lichide pe pleoapa superioară si pleoapa inferioară.

Ø  Pensula Nr.202 este o pensula pentru aplicarea  Iluminatorului sau Conturului Uscat.

Ø  Pensula Nr.301 este o pensula pentru aplicarea iluminatorului si fardului pentru pleoape.

Ø  Pensula Nr.302 este o pensula pentru blending.

Ø  Pensula Nr.303 este o pensula pentru aplicarea  fardului de pleoape.

Ø  Pensula Nr.305 este o pensula profesionala pentru blending-ul culorilor pe pleoape.

Ø  Pensula Nr. 400 este o pensulă pentru aplicarea cu usurință a produselor cremoase sau lichide în locurile mai greu accesibile. Poate fi folosită  pentru corectarea sprâncenelor datorită formei ei ascutite si drepte. 

Ø  Pensula  Nr.401 este o pensulă pentru aplicarea cu usurință a produselor cremoase sau lichide. Poate fi folosită și pentru corectarea sprâncenelor, a buzelor, aplicarea bazei la ochi sau realizarea machiajului corector cremos.

Ø  Pensula Nr.404 este o pensula  pentru aplicarea cu usurință a produselor cremoase sau lichide în locurile mai greu accesibile.

basic2
570 Produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Browse the collection of our category products.
Product added to compare.