Pensulele R Pro Make-up sunt realizate manual din fibre 100% naturale din păr de capră, ferula este din cupru cu rezistență la apă sau produse de curățare, iar mânerul din lemn lăcuit cu o greutate echilibrată te ajută să ai rapiditate și precizie.Dedicat fiecarei iubitoare de machiaj setul Contine toate pensulele necesare pentru realizarea unui look complet.

 

Setul contine pensule diferite pentru aplicarea fondului de ten, a iluminatorului, blush-ului si bronzer-ului,eyelinerului, pudrei, a fardurilor pentru pleoape, dar si pentru stilizarea sprancenelor sau conturarea fetei.

Fiecare pensula a fost creata cu atentie pentru a permite dozarea controlata a produselor de machiaj folosite si permite astfel atat obtinerea rezultatelor naturale, cat si saturate.

Kitul contine:

19 Pensule plu HUSA

2 pensule pudra - este o pensula moale si rotunda si se foloseste pentru aplicarea pudrei pe fata, cu miscari circulare. –

 1  pensula blush/contur - este o pensula asemanatoare cu cea pentru pudra, diferenta constand in faptul ca pamatuful ei este oblic, avand forma ideala pentru aplicarea fara pete inestetice a fardului de obraz.

1 pensula pentru fond de ten speciala pentru o intindere uniforma a acestuia.

 3 pensule blending - sunt pensule rotunjite cu perii mari, medii si mici (deși, moi si rotunjiti) , create pentru blending-ul fondului de ten pudra si creearea umbrelor fardurilor de pleoape. –

4 pensule pentru aplicarea fardului de pleoape -  sunt foarte moi, pufoase si au formele rotunjite pentru a putea ajunge chiar si in coltul interior al ochiului ori pentru a crea diverse umbre.

3  pensule pentru aplicarea anticearcanului. Doua dintre ele sunt rotunjite(marime mica si mare) si una este dreapta la capete.

1  perie pentru stilizarea sprancenelor

 1  pensula  eyeliner(tus) -este mica si subtire si se foloseste pentru a trasa eyelinerul gel daca dorim sa trasam linii fine si bine definite –

1 pensula sprancene - este o pensula subtire, taiata unghiular, cu peri fermi si se foloseste pentru a acoperi spatiile goale din sprancene. - 2 x pensule pentru aplicarea iluminatorului

1  husa din material textil

S19
672 Produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Browse the collection of our category products.
Product added to compare.