Securitatea este confirmată de audit

Interfața de plată îndeplinește standardele internaționale 3D Secure, nu distribuim date sensibile cu e-shop și am îndeplinit în fiecare an în Cehia cerințele de audit cele mai stricte PCI DSS.

 

Mecanismul de control 3D Secure

Sistemul 3D Secure descrie un set de cerințe de securitate ale furnizorilor de carduri Mastercard, Visa, American Express. Aceste standarde sunt marcate cu MasterCards SecureCode, Verified by Visa și SafeKey și definesc mecanisme adiționale pentru verificarea deținătorilor de carduri. În același timp, ele oferă deținătorului cardului cele mai sigure garanții, în cazul în care plățile nu sunt autentificate prin 3D Secure.

 

Cum să cumperi în siguranță online cu cardul?

Encriptare SSL în aplicația de navigare pe internet

Înainte de a introduce detaliile cardului tău, verificați dacă conexiunea între computer și aplicația de navigare pe internet este encriptată prin protocolul SSL. Poți observa acest lucru dacă pagina de internet URL are prefixul https. În funcție de aplicația de internet (browser), o iconiță de lacăt apare în stânga, iar bara de adresă de internet este verde.

 

Tranzacții confirmate prin SMS

Unele banci acceptă o verificare suplimentară cu 3D Secure – în acest caz veți primi un SMS cu un cod numeric de securitate dacă faceți plata cu telefonul mobil. Veți introduce codul în câmpul indicat în pagina de internet. Dacă și această verificare este corectă, plata este trimisă și tranzacția este marcată ca finalizată.

 

Nu introduceți codul PIN

Dacă observați orice comportament suspect al aplicației de internet (browser) atunci când introduceți datele de plată sau dacă vă va fi cerut PIN-ul cardului, nu introduceți nicio informație suplimentară și încheiați imediat tranzacția.

Product added to compare.