Despre noi

R Pro Make-up este rezultatul Ralucai Paraschiv care dupa ani de munca in domeniul make-up & cosmetic a ajuns la concluzia ca piata are nevoie de ceva nou, de o linie de produse profesionale cu o calitate ridicata a materialelor pentru rezultate cat mai bune.

Proiectul R Pro Make-up reprezinta realizarea de la 0 a unui brand nou, inovativ, care se axeaza pe productia de produse de beauty pentru make-up profesionale de calitate!

Ne adresam tuturor femeilor care doresc sa se simta frumoase si le invitam sa fie sarmante, sa se simta confortabil in pielea lor si sa fie unice.

Acest brand a luat nastere cu Genele naturale gama "Luxury Colection" si a continuat cu Pensulele R Pro Make-up  realizate manual din fibre 100% naturale din păr de capră, ferula este din cupru cu rezistență la apă sau produse de curățare, iar mânerul din lemn lăcuit cu o greutate echilibrată te ajută să ai rapiditate și precizie.

Viziunea pe termen lung este data de o dezvoltare bazata pe clienti, pe nevoile acestora in viata de zi cu zi. Astfel dorim sa aducem mereu ceva nou si de calitate pe care clientii nostri se pot baza!
Product added to compare.