Urmarirea comenzii tale

Dupa ce ai inregistrat comanda, poti urmari statusul acesteia prin AWB-ul oferit pe adresa de e-mail.

Modificare / anulare comanda

Posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila in contul tau de client.

In cazul in care anularea nu mai este posibila din cont, daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la 0742 434 798. Colegii nostri de la Suport  vor face tot posibilul sa iti modifice sau anuleze comanda.

Modalitati de livrare pentru produsele vandute de R Pro Make-up

Livrare prin curier (standard)

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 400 lei care contin produse vandute de R Pro Make-up, cu exceptia comenzilor care contin si produse aflate in promotie cu transport gratuit. In cazul in care o comanda contine produse vandute si livrate de R Pro Make-up si un card cadou, valoarea totala rezultata fiind de minimum 400 de lei, transportul gratuit nu se aplica. Mai exact, produsele vandute si livrate de R Pro Make-up din comanda respectiva trebuie sa fie de cel putin 400 de lei, astfel incat sa beneficieze de transport gratuit.

Taxa de livrare pentru comenzile este de 25 lei.

Ridicare din showroom

Serviciul de ridicare personala din showroom-urile R Pro Make-up este marcat la finalizarea comenzii, in sectiunea Modalitate livrare.

Livrarea in showroom este gratuita pentru toate comenzile plasate direct in showroom, precum si pentru comenzile plasate online sau prin call center a caror valoare depaseste 400 de lei si care sunt achitate in momentul plasarii comenzii sau la ridicare.

Termenele de livrare se refera la comenzile pe care ai ales sa le platesti ramburs/ numerar.
Daca ai ales o alta modalitate de plata – card online, ordin de plata, plata in rate – termenul de livrare se poate modifica in functie de inregistrarea platii.

*La receptionarea/ridicarea comenzilor achitate (Ordin de plata, card online, rate, iTransfer etc.) este obligatorie prezentarea unor documente:

– Pentru persoane fizice: actul de identitate

– Pentru persoane juridice: actul de identitate si imputernicire din partea firmei.

 

Product added to compare.